Z!P beweegt om meer hemel op aarde te zien

Het eerste halfjaar van 2018 is bijna verstreken. Als wij achterom kijken kunnen wij zeggen dat het een goede tijd is geweest. Een vruchtbaar seizoen. Een seizoen waar meer en meer duidelijk is geworden dat Zip een beweging is die vooruit gaat. Wikipedia zegt dat een beweging een netwerk is van een groep mensen en organisaties die sympathie heeft voor een bepaald ideaal en doel met name om een verandering te bewerkstelligen, dan wel voor activiteiten die door een dergelijk netwerk worden ondernomen! Zo ervaren wij steeds duidelijker dat wij een beweging zijn die zich beweegt in de Lopiker- en Krimpenerwaard om meer hemel op aarde te gaan zien en te ervaren! Tijdens het gebed is een beeld gezien dat Zip als het ware een boot is die is gaan varen met een ploeg bemanningsleden aan boord om mensen te redden en om mensen van A naar B te brengen. Helpen en activeren om mensen op “hun bestemming” te brengen.

En ….de Heilige Geest is onze Navigator!

Elke 2e donderdagavond van de maand genieten wij van een geweldige Bijbelstudie. Heerlijk verdiepend, bemoedigend en verfrissend! Johan van Ooijen neemt ons hoofdstuk voor hoofdstuk mee in het Bijbelboek Romeinen.

Elke 3e donderdagavond van de maand staan bemoediging, gebed en brainstormen centraal. Wij zijn er voor elkaar. Ervaren dat wij een familie zijn. Wij bidden met en voor elkaar en voor de omgeving. En er ontstaan nieuwe ideeën en wij maken plannen!

De 4e donderdagavond komen wij samen in Schoonhoven en hebben een Communitynight in samenwerking met de band Brand New. Iedere avond is nieuw. Verfrissend. Anders. Heerlijk om samen op te trekken en te ontdekken welk plan God heeft met een ieder van ons en met de omgeving!

Ps De afbeelding van de boot is van Stichting SILOAM in Sneek. We dragen deze stichting een warm hart toe.

Laat een reactie achter

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.