School voor genezing 28 aug – 1 sept

Zet een week apart voor God en ontvang wat je van Hem nodig hebt! De ‘School voor genezing’ is een intensief 5 daags fulltime programma. Ma t/m Do 09:00-14:30 en 19:00–21:00. Vr 09:00 – 14:30 afsluiting

De ‘School’ is volledig gebaseerd op het levengevende Woord van God: de Bijbel. Door jezelf volledig onder te dompelen in het Woord, gemengd met intense aanbidding, maak je je hart ontvankelijker voor al het goede dat Jezus met Zijn kostbare bloed aan het kruis voor jou verworven heeft. Tevens oefen je praktisch hoe te bidden voor manifestatie van genezing voor anderen.

Wie kan er deelnemen?
Iedereen die wil! En die bereid is een intense tijd helemaal apart te zetten voor God. De school is interkerkelijk, gebaseerd op de Bijbel maar niet gebonden aan een bepaalde geloofsrichting. Zie het als een vakantie aan de ‘costa del Son’.

Wie geeft het?
De school wordt geleid door Jan en Ria Vossen uit Alkmaar (NL) meer info nodig?
mail naar: uitgenadedoorgeloof@gmail.com of bel + 31 0612268342

Vasten
De ‘School voor Genezing’ is een goede gelegenheid om op Bijbelse manier te leren vasten. Vasten helpt de dominantie van je lichaam op je denken en doen te doorbreken en is een hulpmiddel om meer op God gericht te zijn. Het vasten is niet verplicht en géén doel op zich en kan op allerlei manieren en niveaus worden ingevuld. Er zal voldoende te drinken zijn.

Wat kost het?
De adviesprijs is € 150,- per deelnemer. Maar laat het geld nooit een reden voor je zijn om niet mee te doen. In overleg is er altijd een oplossing te vinden. Veel mensen die juist deze school nodig hebben, hebben ook problemen in het ‘genezen’ van hun financiën. God wil je helpen wat jou belemmert om deel te nemen te overwinnen.

Waar is het?
In een boerenschuur nr 17 naast Schoonouwenseweg 15 te Stolwijk. (eindpunt doodlopende weg!) Er is geen gelegenheid tot overnachten. Dat dient u zelf te regelen. Er worden geen maaltijden verzorgd. (vasten he!) Er zal wel voldoende drinken zijn. In de middagpauze is er tijd voor persoonlijke aandacht, rust en ontspanning. Ook in de lesruimte. U dient eventueel zelf voor ontbijt en lunch te zorgen. De keuken kan gebruikt worden om te koken en er zijn koelkasten voor wie daar gebruik van wil maken.
Hoe meld ik mij aan voor de School voor Genezing?
Mail naar: uitgenadedoorgeloof@gmail.com of bel +31 0612268342 Geef in ieder geval je naam, en telefoonnummer en zo mogelijk je e-mail adres door. De praktische informatie krijg je in de week voor de school, als de aanmeldingen binnen zijn.