Worshipnights

Zondag 4 november is er in de aula van de Willem de Zwijgerschool een worshipnight.

De band Praizy Pianos komt en er zal onderwijs zijn over de Heilige Geest. Dick Pieterman, een onderwijzer en bijbelleraar zal deze avond over de Heilige Geest spreken. Hij zal mensen onderwijzen, inspireren maar ook de gelegenheid geven om kennis te maken met de Heilige Geest. Het beloofd een bijzondere avond te worden. Het thema en de persoon waar over het algemeen veel onduidelijkheid en onwetendheid over is. Terwijl dit juist het thema en de persoon is waar juist een christen in, met en mee mag leven. Een noodzakelijk bron van het echte leven.

De worshipnight worden maandelijks gehouden in de WZ in Schoonhoven op de 1e zondag van de maand. De invulling van de programma’s zijn steeds weer anders. De programma’s hebben ook een open karakter. Dat betekent dat er veel openheid en gelegenheid is voor de bezoekers. Bezoekers zijn dan ook niet alleen bezoeker maar eigenlijk ook deelnemer. Betekent dat er actief deel genomen kan worden aan het geheel van de avond. Meestal is er veel ruimte voor ontmoeting, zang, aanbidding en gebed.

Het programma begint om 20.00 uur en de inloop is vanaf 19.30 uur. Het adres is Willem de Zwijgerschool aan de Kamerlingh Onnesdreef 4 in Schoonhoven.

Iedereen is welkom en de toegang is vrij!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Laat een reactie achter

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.