Leven en genieten als zoon of dochter van God

Zondagdagavond 2 december wordt er een worshipnight gehouden over het Vaderhart van God. Het werpt een nieuw licht op veel bekende Bijbelse onderwerpen. Dit is zowel uitdagend als confronterend! Individuele levens zullen veranderen en de structuren van mensenlevens worden op z’n kop gezet. Het mooiste is echter dat mensen de Vader kunnen gaan leren kennen zoals Hij werkelijk is. Zo kunnen mensen meer en meer gaan ontdekken hoe het is als echte zonen en dochters van God te kunnen gaan leven!

God verlangt er meer dan ooit naar om Zijn Vaderhart aan Zijn kinderen te openbaren. Die openbaring leidt ertoe dat mensen God op een nieuwe manier gaan kennen. Niet meer met het hoofd maar met het hart. Deze vorm van kennen van God leidt mensen van onafhankelijkheid naar afhankelijkheid, van afstand naar intimiteit en, misschien nog wel het mooiste van alles, naar een nieuwe identiteit van het zoonschap. Door deze ontdekkingen zal Gods koninkrijk drastisch veranderen. Die verandering zal echter alleen plaatsvinden zodra mensen zich laten veranderen!

De avonden beginnen om 20.00 uur en de inloop is vanaf 19.30 uur en duurt tot 21.45uur. De avond is gratis en is voor iedereen. Jong of oud, wel of niet verbonden aan een kerk of gemeente. Er wordt een collecte gehouden.

De spreker/docent is Henk Bruggeman. Henk Bruggeman is getrouwd met Anneke en zij hebben acht kinderen en elf kleinkinderen.
Beiden zijn bij de “Jesus People” tot bekering gekomen en daarna jaren verbonden geweest met Jeugd met een Opdracht. Sinds 2003 leiden Henk en Anneke de gemeente “Het Vaderhuis” in Den Haag. Daarnaast geven zij leiding aan “Het Vaderhuis- De Beweging”. Via deze beweging brengen zij in meer dan 12 landen de openbaring van het Vaderhart van God.

Je van harte welkom. Nodig mensen uit aan wie jij nu moet denken en kom gezellig samen!!

Laat een reactie achter

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.