Leven als zoon/dochter van God de Vader

…..”Ik ben nooit gestopt om van jullie te houden, en dat zal ik ook nooit doen. Verwacht liefde, liefde en nog meer liefde!” Jer. 31:3

Elke 3e donderdagavond van de maand willen wij ons meer gaan open stellen voor nieuwe openbaring vanuit het Vaderhart van God. Henk Bruggeman wil ons meenemen om vanuit het Vaderhart van God nieuwe openbaringen te delen zodat wij dichter bij Zijn hart kunnen komen. Want door het juiste beeld van de Vader te hebben zijn wij ook in staat om het juiste Beeld van de Vader te laten zien in deze wereld. Oftewel, leven vanuit het zoonschap!

Waar:                                    Dorp 35 in Polsbroek

Wanneer:                        Iedere 3e donderdag van de maand te beginnen op 20 september 2018

Informatie:                        info@zipfestival.nl of tel. 0182 309626

Cursusgeld:                        Gratis. Iedere avond zal er mogelijkheid zijn om een vrije gift te geven.

Voor wie:                      Iedereen. Jong en oud. Lid of geen lid, verbonden of niet verbonden aan een kerk of gemeente

Initiatiefnemers:           stichting “zing in de polder”

Spreker/docent:           Henk Bruggeman

Henk Bruggeman is getrouwd met Anneke en zij hebben acht kinderen en elf kleinkinderen.Beiden zijn bij de “Jesus People” tot bekering gekomen en daarna jaren verbonden geweest met Jeugd met een Opdracht. Sinds 2003 leiden Henk en Anneke de gemeente “het Vaderhuis” in Den Haag. Daarnaast geven zij leiding aan “het Vaderhuis- De Beweging”. Via deze beweging brengen zij in meer dan 12 landen de openbaring van het Vaderhart van God.

 Van harte welkom!! Nodig die mensen uit aan wie jij nu moet denken!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Laat een reactie achter

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.