Een nieuw Zip-activiteit

Een nieuw Zip-activiteit is de Worshipnight die op de 1e zondag van de maand wordt georganiseerd in samenwerking met de band Brand New in de aula van de Willem de Zwijgerschool in Schoonhoven. De Worshipnight op 1 juli a.s. wordt niet in Schoonhoven gehouden maar op recreatieterrein Salmsteke in Lopik, de plaats waar wij de laatste jaren op diverse manieren een Zipfestival hebben mogen organiseren. Deze “buiten” Worshipnight zal dit jaar een onderdeel zijn van het Zipfestival dat zal plaatsvinden in het weekend van 30 juni en 1 juli. Het festival is deze keer lekker basic maar wel verdiepend. Het thema wat centraal staat is: “Hemels Leven”.

Op zaterdagavond hebben wij een eigentijds programma op twee locaties, namelijk op Salmsteke in Lopik voor jong en oud en bij de ruitervereniging in Benschop speciaal voor de mannen.

In deze drukke dagen voor het festival vult onze geheel vernieuwde site zich met telkens nieuwe informatie. Neem regelmatig een kijkje op www.zipfestival.nl .

Ook zijn we actief op facebook https://www.facebook.com/zipfestival.lopik/

We willen u aanmoedigen, als het uw hart heeft, onze pagina en berichten te promoten.

 

Laat een reactie achter

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.