Z!Pfestival 2018

Programma

De Verwonder-wandeling en de Outdoor workshop op zaterdagavond zullen niet op Salmsteke, maar op De Bol plaats vinden!

Startpunt van de wandeling blijft ongewijzigd. Ivm met beperkte parkeergelegenheid bij De Bol rijden we met elkaar mee naar de nieuwe locatie. De Bol is t.h.v. Lekdijk-West 24 in Lopik.

Wandeling
Zingn
workshops
Gezamenlijke-maaltijd
Facebook-Tijnlijn-Post-KVA
Worshipnight0

Zaterdag 30 Juni

Zondag 1 Juli

19.00 u We starten met een ‘Verwonder-wandeling’ met een gids en natuurliefhebber. Neem gerust je kinderen mee. LET OP DE WIJZIGING! We gaan vanaf het parkeerterrein met elkaar naar de Bol.

20.00 u Zin om uitgedaagd te worden? NIET Salmsteke, maar op De Bol zijn er outdoor workshops over onderwerpen waar, in het dagelijkse leven, veel te weinig aandacht aan wordt besteed. Je wordt uitgedaagd om je zo creatief en speels mogelijk uit te leven: met rivierklei beelden vormen of poëzie schrijven in het zand.

20.30 u Speciaal voor mannen!
Lekker chillen bij een vuurtje? Ga dan zitten bij het kampvuur met een heerlijk stuk vlees. Relaxen met goeie muziek of actief meezingen en luisteren naar verdiepende verhalen van Henk Bruggeman. Kom dan naar De Benschopse ruiters in Benschop!

 

15.00 uur We schenken voor iedereen koffie of thee.

15.30 u Op zondag biedt Salmsteke met zijn mooie strand en grasvelden de perfecte gelegenheid voor een zomers programma. ’s Middags zoals vanouds de Sing!n. Jan Verschoor komt spreken. Neem zelf eventueel iets mee om op te zitten, kleedje, stoeltje, etc.

17.30 u We houden we op het gras met elkaar een gezamenlijke maaltijd. Neem daarvoor zelf je favoriete potje eten mee. Neem wat extra mee, zodat je wat te delen hebt. Er is beperkte koeling en opwarm gelegenheid. Voor koffie en thee wordt gezorgd.

19.00 u ’s Avonds is er de Worshipnight om met elkaar God te aanbidden. We verwachten Gods aanwezigheid, jullie aanwezigheid en mooi weer

20.30 u Speciaal voor mannen!
Lekker chillen bij een vuurtje? Ga dan zitten bij het kampvuur met een heerlijk stuk vlees. Relaxen met goeie muziek of actief meezingen en luisteren naar verdiepende verhalen van Henk Bruggeman. Kom dan naar De Benschopse ruiters in Benschop!

 

Outdoor Workshop

Zin om uitgedaagd te worden? Verlangen om meer van het hemelse leven op aarde te ontvangen? Op het strand bij Salmsteke zijn er op zaterdagavond outdoor workshops die je daarmee kunnen helpen. Je wordt uitgedaagd om je zo creatief en speels mogelijk uit te leven met rivierklei, zand, stenen of wat de natuur ons maar te bieden heeft. Er zijn 8 keuzemogelijkheden die je helpen om het kind in je (weer) ruimte te geven: sleutels voor hemels leven!

Vergeving

Leren loslaten

Woorden, stenen en water

Erkenning

Bieblio-drama

Wie ben ik in het verhaal

Vervulling

Verhalen en verlangen

Stokje doorgeven

Voldoening

Kneden en vormen

Boetseren met rivierklei

Verrassing

Sprokkelen en toeëigenen

Kado’s ontvangen

Aanbidding

Teksten zingen

Gitaar en zomeravond

Verdieping

Focus stellen

Kiezen en kaderen

Verzoening

Herstel naar nieuw

Geknakt riet verbinden